MAKLUMAN

INFAK/ WAKAF BANGUNAN DARUSSYIFA' JASIN

Infakkan sebahagian daripada harta anda untuk diwakafkan kepada pembelian bangunan Darussyifa' Jasin sebanyak 3000 kaki persegi dengan harga RM50.00 sekaki persegi.

Hubungi bendahari Ustaz Azrul di talian 0104252580 atau akaun
Bank Islam 04-033-02-027914-3

03 Mac 2015

PUSAT RAWATAN DARUSSYIFA TIDAK MENGENAKAN APA-APA BAYARAN

Seringkali perawat Darussyifa' ditanya mengenai wang yang harus dibayar bila mendapatkan rawatan di Pusat Rawatan Darussyifa'. Ada diantara mereka yang pernah pergi di pusat-pusat rawatan lain yang ada menggunakan perkataan syifa dan dikenakan bayaran sehingga beratus-ratus ringgit  sehingga mereka tidak mampu membayarnya.
 
Mintak maaf....pergilah di mana-mana pusat Rawatan Islam Darussyifa di Malaysia ini,tidak dikenakan apa apa bayaran rawatan kecuali air yang telah dirukyahkan itupun mengikut harga air semasa . Darussyifa hanya menyediakan tabung infaq/derma bagi sesiapa yang hendak menderma bagi tujuan bayaran bil elektrik dan juga air. Darussyifa tidak terlibat dengan apa -apa bayaran dan tuduhan yang mengatakan Darussyifa menjual minyak,kayu koka dan sebagainya adalah tidak benar dan menyalahi dengan apa yang ditetapkan oleh Darussyifa' Pusat.
 
Datanglah di mana-mana pusat rawatan  darussyifa di Malaysia yang jumlahnya berpuluh-puluh,anda pasti akan kami layan dengan baik dan yang pasti tidak ada bayaran yang dikenakan tidak terkecuali dengan Darussyifa Jasin. Kunjungi kami di Taman Maju Jasin berhampiran dengan stesen minyak Shell di belakang bangunan 7-E. Dibuka setiap hari Isnin dan Khamis bermula jam 8.00 malam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan